© Haber Acıpayam 2022

Tinerle soba yakarken ağır yaralanan işçi 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iş yerindeki sobayı tinerle yakmaya çalışan görevli ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede, 17 gün sonra hayatını kaybetti.

 Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iş yerindeki sobayı tinerle yakmaya çalışan görevli ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede, 17 gün sonra hayatını kaybetti.
Olay, geçtiğimiz 21 Kasım günü Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi'ndeki bir lojistik şirketine ait iş yerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerine gelen ve ısınmak için sobayı yakmaya çalışan Hüseyin Karahan, sobaya önce odun attı, daha sonra tenekede bulunan tineri dökmeye başladı. Karahan, sobayı çakmakla yakmaya çalıştığı sırada, büyük bir gürültüyle parlama meydana geldi. Parlama nedeniyle çıkan yangında, Hüseyin Karahan, ağır yaralandı. İş arkadaşlarının ihbarı üzerin olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Hüseyin Karahan’ı, devlet hastanesine kaldırdı. 

Ambulans helikopterle İstanbul’a sevk edildi
Vücudunun çeşitli yerlerinde ve yüzünde yanıklar meydana gelen Hüseyin Karahan, önce Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Karahan, vücudunda ağır yanıkların meydana gelmesi nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın ambulans helikopteri ile İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Bölümüne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Karahan, doktorların tüm çabasına rağmen 17 gün sonra hayatını kaybetti. 

Parlama anı güvenlik kamerasında
Öte yandan Karahan’ın tinerle sobaya tutuşturduktan sonra alevler içinde kalma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hüseyin Karahan'ın memleketi Denizli'nin Çal ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. 

İlginizi Çekebilir

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

TÜM HABERLER