© Haber Acıpayam 2022

UCARI MAHALLESİNDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Ucarı mahallesinde üst yapı çalışmalarına başladı.

 
Hava koşullarının iyi gitmesi ile birlikte alt yapı çalışmaları tamamlanan Ucarı mahallesi nde bulunan ara sokaklarda ekipler tarafından bordür örme çalışmaları başlatıldı.
 
Ucarı mahallesinde çalışma alanlarında incelemeler yapan Belediye  Başkanı Hulusi Şevkan,  ekip arkadaşlarımız tarafından Ucarı mahallemizde başlatılan çalışmalarımızı yerinde incelediklerini ve kısa zaman için kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade etti.
 
Şevkan, Ucarı mahallemizde bulunan mevcut Ucarı göletini  daha modern bir piknik alanına çevirmek için çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER