© Haber Acıpayam 2022

UYUŞTURUCU ALMAK İÇİN HIRSIZLIK YAPTILAR

Denizli'de bir iş yerinden gıda ve temizlik maddesi çalan iki şüpheli yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri satarak uyuşturucu alacakları öğrenildi.

Olay, Honaz ilçesine bağlı Kocabaş mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otogar içerisinde bir iş yerinde meydana gelen gıda ve temizlik maddesi hırsızlığı polisi harekete geçirdi. Şüphelilere kısa sürede ulaşan polis, iki şahsı çalınan malzemeler ile yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan A.P. ve F.U.'nun uyuşturucu madde almak için hırsızlık yaptıkları ve çaldıkları malları satmaya gittikleri iddia edildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER