VALİ KOCATEPE’DEN AFAD PERSONELİNE BAŞARI BELGESİ
ACIPAYAMDenizli Valisi Şükrü Kocatepe, acil yardım talepleri, yer seçimi, afet konutları ile yatırım programı gibi görevlerde başarı gösteren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Denizli Valiliği Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene, Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Alaattin Aktaş, İl AFAD Müdürü Recep Demirci ile Başarı Belgesi almaya hak kazanan AFAD personeli katıldı.
AFAD personelinin görev sorumluluğu ve önemine değinen Vali Şükrü Kocatepe, “İnsanların en zor anında ilk yardımı yapan, ilk müdahalede bulunan ve hayat kurtaran görevli personelimizsiniz. Allah böyle bir müdahaleye muhtaç etmesin diye dilekte bulunuyoruz ama hayat şartları içerisinde bizler her an her şeyle karşılaşılabiliyoruz. Her an oluşabilecek tabi afetler, kazalar ve münferit olaylarda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzün siz değerli personeli insanlarımızın imdadına yetişiyorsunuz. Her iş önemlidir, kutsaldır, toplumsal görevlerin hepsinin ayrı ayrı özelliği ve önemi vardır. Ancak bunlar içinde hayat kurtarıcı müdahalede bulunan özel görevlerdeki kutsiyet elbette biraz daha fazladır. Siz başarılı olmak için gayret ediyorsunuz. Biz bunların farkındayız. Burada da bunu yazılı belgeye dökerek ifade etmiş olacağız. Bundan sonraki meslek hayatınızda Allah afetler, kazalar göstermesin. Dolayısıyla bu kutsal görevler arasında en başta olanlardan biride sizlersiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun’’dedi.
Vali Şükrü Kocatepe konuşmasının ardından başarı belgelerini personele verdi.
İlginizi Çekebilir
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.
Denizli'de ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi
Denizli'de evinin bahçesindeki ağacı budamak isterken aşağıya düşen kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.
Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı
İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.