© Haber Acıpayam 2022

VERGİ DAİRESİNDEN ACIPAYAM'DA SEMİNER

Denizli Vergi dairesi başkanlığı tarafından “6552 Sayılı Yasa Çerçevesinde Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması” Semineri gerçekleştirildi.

 Denizli Vergi dairesi başkanlığı tarafından “6552 Sayılı Yasa Çerçevesinde Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması” Semineri gerçekleştirildi.
Acıpayam Talip Özkan Konferans salonun da Denizli vergi dairesi başkanı Zafer Evci yeni yasa uyarınca vergi borçlarının yapılandırılması konusunda seminer düzenledi.
Toplantıya Acıpayam Belediye başkanı Dr. Hulusi Şevkan vergi dairesi müdürü Mahmut Şeflek  Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı Vet. İdris Oktay, Esnaf Sanatkarlar Odası başkanı Ahat Makal, Şoförler odası başkanı Fahrettin Afşar, Süt üreticileri birliği Başkanı Muzaffer Akyol’un yanı sıra Acıpayam da bulunan Mali müşavirler ve muhasebeciler  çok sayıda esnaf katıldı.
Vergi dairesi başkanı Zafer Evci öncelikle katılımcılara teşekkür ederim diyerek başladığı konuşmasında vergi borçlarının yapılandırılması ile ilgili yeni çıkan yasa gereği 1 Aralık tarihine kadar geçerli olan kanun gereği borçların yapılandırılması ile ilgili mükelleflerin yasadan yararlanmalarını dilerim dedi. 
Vergi dairesi grup müdürü Mustafa Çoban yasa gereği 11 Eylül 2014 tarihinde yayınlanan yasa gereği vergi borçların yapılandırılması konusunda Sunum yaparak  soru – cevap şeklinde iki bölümlü olarak gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER