© Haber Acıpayam 2022

YASSIHÜYÜK MAHALLESİNDE DRENAJ BORU HATTI DÖŞEMESİ BAŞLADI

Yassıhüyük mahallesinde ev ve iş yerlerinin sel suları ve taşkınlara karşı korunması için yağmur suyu drenaj boruları döşenmeye başladı.

 
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlk olarak Karahüyük mahallesi, daha sonra Apa mahallesinde başlatılan drenaj boruları döşeme çalışmalarının üçüncü etabı Yassıhüyük mahallemizde başlattıklarını ifade etti.
 
Yaklaşık olarak metrelik alanda 200 lük drenaj, 300 lük koruge boruların döşeneceğini ifade eden Şevkan , buradaki amaçlarının olası muhtemel yağmur sularından oluşacak su baskınlarının önüne geçmek, evleri ve işyerleri korumaktır" dedi.
 
Şevkan,özverili çalışmalarından dolayı tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER