© Haber Acıpayam 2022

YAYLA ŞENLENDİ

Acıpayam’a bağlı Yazır mahallesinde düzenlenen 6.Yazır Yayla Şenlikleri, yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

 Acıpayam’a bağlı Yazır mahallesinde  düzenlenen 6.Yazır Yayla Şenlikleri, yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.
 

Yazır Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği  tarafından Eşeler Yaylası Onoluk mevkisinde organize edilen şenliğe, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı  Hüseyin ERDEM, Acıpayam Belediye Meclis Üyesi ve Tertip Komite Başkanı İmdat Altun, PAÜ. Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hüseyin Turgut ,Yazır Mahalle Muhtarı Ercan Karademir, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yaylanın serin havasında festivale katılanlar coşkulu bir şekilde eğlendi.

 

Acıpayam Belediye Başkan Dr. Hulusi ŞEVKAN, Eşeler Yaylası'nın manzarası karşısında etkilendiklerini belirterek, burasının güzel bir yer olduğunu, bu şenliği düzenleyen ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

 Acıpayam Belediye Meclis Üyesi ve Tertip Komite Başkanı İmdat Altun, Eşeler Yaylası'nın tanıtımı için bu yıl 6.sını düzenledikleri şenliğe katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

Şenlikte Denizli EGEM halk oyunları ekibi de gösterilerini sundu.

 

Yayla şenliğinde vatandaşlar Selda Tehli ve Grup Sarıbahar’ın söyledikleri türkülerine eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.

Denizli'de peynir üreten firmanın 5 ürününde yağ oranı düşük çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Denizli'de peynir üretimi yapan bir firmanın 5 ürününden alınan 14 numunenin tamamında yağ oranı düşük çıktı

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

TÜM HABERLER