© Haber Acıpayam 2022

YAŞLI KADIN YANARAK CAN VERDİ

Denizli’nin Çameli ilçesinde, evinin bahçesindeki kuru otları yakan Ayşe Yıldırım (85), rüzgarın etkisiyle büyüyen alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre olay, Çameli'nin Cevizli Mahallesi Kavalcılar mevkiinde meydana geldi. Yalnız yaşayan Ayşe Yıldırım, evinin bahçesindeki kuru otları temizlemek amacıyla otları yaktıktan sonra beklerken, rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler kadının elbiselerine sıçradı. Elbiselerin alev alması sonucu tutuşan yaşlı kadın yanarak feci şekilde can verdi. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürürken, yanarak can veren yaşlı kadının cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER