© Haber Acıpayam 2022

YENİ BULUNDU HABERİ YALAN ÇIKTI

Kalınkoz Mahallesinde Bulunan ve Yerel ve Ulusal Basında yeni keşfedilmiş gibi gösterilen Kalınkoz Şelalesi 18 Nisan 2015 yılında Çameli İlçesinde Fotografcılık ve Video Çekimleri yapan yerel gazeteci Rahman DOĞAN tarafından Keşfedilmiştir 18 Nisan 2015 Çameli haber ve yerel gazetelerde habere yer almıştır.

 Rahman Doğan'ın açıklamasından 18 Nisan 2015 yılında Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesinde 5 kişilik grupla doğa gezisine çıktık ve şelaleyi ilk gören bizdik yerel basına bilgi verdik. Rahman Doğan Konuşmasında; "Ben bu şelaleyi kalınkoz mahallesinde belgesel çekimi yaparken buldum ve cekimlerinide yaptım ayni zaman da hatta yanımda köy halkından bir kişi daha vardı ve oda hayretler içerisinde kalmıştır mühim olan o şelalenin ben tarafından bulunması değildir mühim olan oranın tanıtılmasıdır ki birileri Çameli böyle tanıtılır gibi buna benzer ifadeler kullanarak kendilerini öne çıkartmasınlar. Cameli benim doğduğum yerdir ve Çameli için elimden geleni yaparım emeğe ve hakka saygı duymalarını istiyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER