© Haber Acıpayam 2022

YEŞİLYUVALILAR DAYANIŞMA VE KEŞKEK GÜNÜNDE BULUŞTU

Denizli’de yaşayan Yeşilyuvalılar Çamlık Parkında bir araya geldiler. Çamlık Parkındaki etkinliğe beş bin kişi katıldı.

 Denizli’de yaşayan Yeşilyuvalılar Çamlık Parkında bir araya geldiler. Çamlık Parkındaki etkinliğe beş bin kişi katıldı.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel dayanışma ve keşkek gününde 8 dev kazanda pişirilen keşkek, et yemeği ve irmik tatlısı ikram edildi.

Yeşilyuva Gaysarlılar Birliği tarafından düzenlenen etkinliğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Mehemet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Gaysarlılar Birliği  tertip komitesi başkanı Mehmet Yaman ve üyeleri,Yeşilyuva Mahalle Muhtarı Halil Nigari Sarı, Acıpayam Belediye Meclis Üyesi Ahmet Bakırtaş, Yeşilyuva Ayakkabıcılar Sitesi Başkanı Arif Alagöz ve 5 bine yakın Yeşilyuvalılar katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Mehemet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,etkinliğe katılanları tek tek dolaşarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Acıpayam Gaysarlılar Birliği  tertip komitesi başkanı Mehmet Yaman,  ''Geneleksel dayanışma ve keşkek günümüzle Denizli’de yaşayan Yeşilyuvalılar bir araya gelerek dayanışma örneği gösterdi, hem de yeni nesil birbirlerini tanımış oluyor. Etkinliğimize iştirak eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’da düşüncelerini şöyle ifade etti: ‘’Yeşilyuva bana hep heyecan dolu bir kitap gibi gelir okudukça yeni bir tat alırsın yeni şeyler öğrenirsin hani işte öyle her Yeşilyuva'ya gittiğimde ya da her yeni sohbette ayrı bir tat alıyorum ve güzel şeyler öğreniyorum.Aman ha birliğiniz ve dirliğiniz bozulmasın’’ dedi.

8 kazanda pişirilen keşkek daha sonra Çamlık içinde kurulan yedi farklı noktadan vatandaşlara ikram edildi.

İlginizi Çekebilir

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

TÜM HABERLER