© Haber Acıpayam 2022

Yangın çıkan kumaş fabrikasında 60 kişi işsiz kaldı

Denizli’de dün gece bir fabrikada çıkan yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıkarken, milyonlarca TL’lik maddi hasarın meydana geldiği iş yerinde çalışan 60’a yakın kişi işsiz kaldı. Kumaş katlama işinin yapıldığı fabrikada yangının kontrol altına alınmasının üstünden saatler geçmesine rağmen halen dumanların tütmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 Denizli’de dün gece bir fabrikada çıkan yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıkarken, milyonlarca TL’lik maddi hasarın meydana geldiği iş yerinde çalışan 60’a yakın kişi işsiz kaldı. Kumaş katlama işinin yapıldığı fabrikada yangının kontrol altına alınmasının üstünden saatler geçmesine rağmen halen dumanların tütmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 
Merkezefendi ilçesi Zafer Mahallesi 1075 Sokakta kumaş katlama fabrikasında dün gece saat 01.00 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın top kumaşların, polyester malzeme ve yapıştırıcı maddelerin bulunduğu fabrikayı sardı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yangına 25 araç ve 50 personelle müdahale etti. Yangın sonrası fabrikada milyonlarca TL’lik maddi zarar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı. Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan yangının üzerinden saatler geçmesine rağmen halen dumanlar tütmeye devam ederken, felaketin boyutları gün ağardığında ortaya çıktı. Top kumaşların yanında yangın tüplerinin dahi alevlerden etkilenerek yanması ise yangının ne denli büyük olduğu gözler önüne serdi. 
Yangın sonrası açıklama yapan fabrika sahibinin yakını Ahmet Baştürk, yangının gece çıktığını, dumanların tütmesi ile otomatik yangın alarmlarının çaldığını söyledi. Yangının ardından fabrikada çalışan 60 kişinin işsiz kaldığını anımsatan Baştürk, "Olay yerine ekipler geldiğinde yangın başlamıştı. Fabrikada yaklaşık en az 3-4 milyon TL’lik zarar var" dedi. 

"Yangın 3 saatte kontrol altına alındı" 
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Merkez AKOM Şube Müdürü İsa Bay ise yangına 25 araç ve 50’ye yakın personelle müdahale edildiğini kaydetti. Bay, "Fabrika çevresinin kapalı olması yangını biraz zorlaştırdı. Belirli bir süreden sonra arkadaşlarımız duvarlarda delikle açarak yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık 3 saatlik bir sonunda kontrol altına alındı" dedi. 
Öte yandan, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi ve enkaz kaldırmak için başlatılan çalışmaların sürdüğü bildirildi. Ayrıca fabrikada çalışan işçiler de sabah saatlerinde olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını üzgün bakışlarla izledi

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER