Yaşlı çifte Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı
ACIPAYAMYaşlı çifte Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktıGeçen çarşamba günü çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Mehmet (76 )-Şehri Çukur (72) çiftinin imdadına Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli koştu. Büyükşehir İtfaiyenin yangını söndürmesinin hemen ardından haberdar ettiği Büyükşehir Sevgi Eli, yaşlı çiftin yanan eşyalarını baştan aşağı yeniledi. Denizli'de meydana gelen talihsiz olay geçen Çarşamba günü İlbade Mahallesi'ndeki 4 çocuk sahibi Mehmet (76) - Şehri Çukur (72) çiftinin evinde yaşandı. Sabaha karşı çıkan yangın, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Evin ve eşyaların zarar gördüğü talihsiz olayın hemen ardından İtfaiye Dairesi Başkanlığı her yangında olduğu gibi konuyu Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ne iletti. Konuyla ilgili ertesi gün sabah çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında zarar gören eşyaları kısa sürede tamamladı. Yangından 4 gün sonra ise yaşlı çiftin yenilenen tüm ev eşyaları ile yanan kıyafetleri yenilendi. Eşyaları yenilendiMehmet Çukur, geçen çarşamba günü sabaha karşı 04.00 sıralarında yangını fark ettiklerini belirterek, uyandıklarında evin her yerinde duman olduğunu anlattı. Hemen itfaiyeye haber verdiklerini kaydeden Çukur, "İtfaiye geldi yangını söndürdü. Tüm eşyalarımız yandı sadece canımız kurtardık" dedi. Yangından sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'nin yanan eşyalar için yardım ettiğini kaydeden Çukur, "Sevgi Eli sağ olsun elinden geleni yaptı. Eşyalarımızı yeniledi" dedi. Çukur, kış gününde kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere, Başkan Osman Zolan'a ve Sevgi Eli ekiplerine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.