© Haber Acıpayam 2022

ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ

Acıpayam Belediyesi zabıta ekipleri Ramazan ayının gelmesi nedeniyle ilçede faaliyet gösteren 6 fırını denetleyerek incelemelerde bulundu.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN  yapılan denetimler hakkında yaptığı açıklama da, fırınlarda rutin denetimleri sürdürdüklerini belirterek, Ramazan ayı dolayısıyla bu denetimleri sıklaştırdıklarını söyledi.
 ŞEVKAN "Halkımızın sağlığını korumak bizim en önemli vazifelerimizden bir tanesidir. Ramazan ayı öncesi, halkımızın, temel gıda maddesi imalatı yapan ve satan iş yerlerini denetleyerek eksik gramaj, işletmenin ve çalışma ortamının temizliği ile gerekli belgelerin olup olmadığını kontrol ediyoruz. Yaptığımız denetimlerde, firma sahiplerinin istenilen şartlara uyduğunu görmekteyiz. İş yeri sahipleri her şeye dikkat ederek titiz davranmalılar. Burada yaşanacak bir sağlık sorunu ekmek vasıtasıyla diğer insanlarımızı da olumsuz yönde etkileyebilir." dedi.

Denetimlerin sadece fırınlarla sınırlı olmadığını kaydeden ŞEVKAN, "Gıda üretimi yapan tüm iş yerleri denetim ekipleri tarafından bundan sonra da sık sık denetlenecek. İnsan sağlığı her şeyden önemli.İş yerlerinin genel temizlik, üretim izni, ruhsat, gramaj konusunda kontrolleri yapılıyor. Halk sağlığı konusunda çok titiz davranıyoruz. Vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği yiyeceğin başında fırın ekmeği gelmektedir. Halkımızın sağlıklı, temiz ve kaliteli ekmek yemesi için bu gibi kontrolleri her zaman yapacağız." diye konuştu.


 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER