© Haber Acıpayam 2022

ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ

Acıpayam Belediyesi zabıta ekipleri Ramazan ayının gelmesi nedeniyle ilçede faaliyet gösteren 6 fırını denetleyerek incelemelerde bulundu.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN  yapılan denetimler hakkında yaptığı açıklama da, fırınlarda rutin denetimleri sürdürdüklerini belirterek, Ramazan ayı dolayısıyla bu denetimleri sıklaştırdıklarını söyledi.
 ŞEVKAN "Halkımızın sağlığını korumak bizim en önemli vazifelerimizden bir tanesidir. Ramazan ayı öncesi, halkımızın, temel gıda maddesi imalatı yapan ve satan iş yerlerini denetleyerek eksik gramaj, işletmenin ve çalışma ortamının temizliği ile gerekli belgelerin olup olmadığını kontrol ediyoruz. Yaptığımız denetimlerde, firma sahiplerinin istenilen şartlara uyduğunu görmekteyiz. İş yeri sahipleri her şeye dikkat ederek titiz davranmalılar. Burada yaşanacak bir sağlık sorunu ekmek vasıtasıyla diğer insanlarımızı da olumsuz yönde etkileyebilir." dedi.

Denetimlerin sadece fırınlarla sınırlı olmadığını kaydeden ŞEVKAN, "Gıda üretimi yapan tüm iş yerleri denetim ekipleri tarafından bundan sonra da sık sık denetlenecek. İnsan sağlığı her şeyden önemli.İş yerlerinin genel temizlik, üretim izni, ruhsat, gramaj konusunda kontrolleri yapılıyor. Halk sağlığı konusunda çok titiz davranıyoruz. Vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği yiyeceğin başında fırın ekmeği gelmektedir. Halkımızın sağlıklı, temiz ve kaliteli ekmek yemesi için bu gibi kontrolleri her zaman yapacağız." diye konuştu.


 

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER