ZEYBEKCİ’NİN FABRİKASI SOYULDU
ACIPAYAMEkonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin ortak olduğu Turkuaz Tekstil’e giren hırsızlar, kasadan hediyelik altınları ve güvenlikçinin silahını alarak kayıplara karıştı.
Hırsızların tekstil fabrikasının idari kısmına girdiklerini belirten Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, ‘’Çalınan kasada bulunan hediyelik altınlar var. Ayrıca güvenlikçinin ruhsatlı silahı çalınmış. Benim bildiğim bunlar var. Para çalınmadı. Ayrıca fabrikada benim makam odam yok. Eski odamı eşim çalışma odası olarak kullanıyor. Fabrikada bana ait hiçbir şey yoktu. Denizli’de son birkaç yıldan beri fabrikalara dadanan hırsızlar var. Benim bir tanıdığımın da fabrikasında soygun olmuştu. Ben de arkadaşları bu konuda uyarmıştım ancak başımıza geldi’’dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu