© Haber Acıpayam 2022

ZİRAAT ODASI MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Acıpayam Ziraat Odası Acıpayam' a bağlı 56 mahalle muhtarı ve Serinhisar muhtarları ile tanışma yemeği düzenledi.

Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım ‘ın ev sahipliğini yaptığı tanışma yemeğine Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri, Acıpayam ‘a bağlı mahalle muhtarları, İlçe tarım müdürü Abdurrahman Oymak, Serinhisar İlçe Tarım Müdürü Murat Kardaş, Serinhisar muhtarları katıldı.

Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

Odamızda hizmete başladığımız ilk iş olarak dosyalarımızı ve arşivimizi hazırladık, yanında fotokopi makinası alarak oda üyelerimizin fotokopi eziyeti yaşamasından kurtardık. 8 bin tondan 20 bin tona ve daha sonrada 36 bin, şu an da 58 Bin tona çıkardık. Elle pancar boşaltma olayına son verip makine alarak boşaltma tesisi kurduk.Pancar ekiminin daha çok artmasını bekliyoruz. Acıpayam da üretilen pancar Türkiye’nin en kaliteli şeker pancarı bölgemizde üretilmektedir.Biz dosyalarımız hazırlayarak belediye başkanımıza sunduk. Acıpayam da bir pancar fabrikası istiyoruz.

Ziraat odası olarak aldığımız aracımızı İlçe tarım müdürlüğü ile ortak kullanmaktayız. Bina yaparak labaratuvar kuracağız. Sellektör  makinaları ,gübre dağıtım makinaları alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçe Tarım müdürlüğü ile beraber aynı binada hizmet vermeyi planlıyoruz.

Muhtarlarımızdan çalışmalarımıza katkıda bulunmalarını projelerini üreterek onlarla beraber hareket edeceğimzden emin olmanızı gelecek kaygısızlı ile hizmet etmiyorum. Böyle bir kaygımzı yok yaptığımız hizmetleri Allah rızası için yaptığımızdan emin olunmasını bir eser bırakmak amacımız olduğun bilinmesini isterim. El ele vererek Acıpayam’a hizmet amacımızdır.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan konuşmasında, '' Ziraat Odası ve İlçe tarım Müdürlüğünün ortaklaşa kullanabileceği bir binamızın sözünü şimdiden verebilirim dedi.Atatürk’ün mirası bizlere Akıl ve bilim ışığında hareket etmek olmalıdır. Acıpayam da bir şeker fabrikası kurulması için mücadelemiz devam edecektir.

Bütün muhtarlarımız ile birlikte köylerimizde nasıl daha fazla hizmet götürebliriz bunun araştırmalarını yapmaktayız. Çok yakında ARGE birimleri oluşturarak en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz'' dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER