Acil serviste dehşet saçan alkollü hasta yakını hakkında soruşturma başlatıldı
ACIPAYAMDenizli'de Çal Devlet Hastanesi acil servisine kendi araçlarıyla getirdikleri hastaya bakılmadığı gerekçesiyle sağlık çalışanlarına sözlü ve fiziki şiddet uyguladığı iddia edilen alkollü hasta yakını hakkında soruşturma başlatıldı.
Olay, önceki gece saat 23.45 sularında Çal Devlet Hastanesi acil servisinde meydana geldi. Acil servisine kendi araçlarıyla gelen ve alkollü olduğu tespit edilen S.E., hastasına bakılmadığı gerekçesi ile nöbetçi sağlık çalışanlarına sözlü ve fiziki olarak şiddet uyguladı. Acil servisine korna çalarak giriş yapan araçtaki hastaya gerekli bütün müdahalelerin yapıldığı esnada yaşanan şiddet olayına rağmen, büyük bir fedakarlık gösteren sağlık çalışanları, hastaya müdahalelerini sürdürdü. Hastane yetkilileri tarafından verilen beyaz kod üzerine hastane takviye ekipler sevk edildi. Acil servisinde çalışan sağlık çalışanlarına tehdit, hakaret ve fiziksel şiddette bulunan S.E. ve diğer saldırganlar, sağlık çalışanların şikayetçi üzerine ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Şiddet mağduru sağlıkçıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten sağlık sendikası temsilcisi Kazım Boyacıoğlu, “Sağlık çalışanları her geçen gün artan şiddet vakaları nedeniyle yaralanmaya, hayati tehlike atlatmaya ve hatta ölmeye devam etmektedir. Hangi il, hastane ve sağlık çalışanının canına tehdit olarak ortaya çıkacağı bilinmemektedir. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti lanetliyoruz. Saldırganların en ağır şekilde cezalandırılması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Her türlü şiddet olaylarında karşı sağlık çalışanlarının yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.
İlginizi Çekebilir
Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor
Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.
Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz
Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.