© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle gezilerine Dodurga mahallesi ile devam etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “Genç yaşlı demeden her kesimden vatandaşlarımızın beklentilerine ve güvenine layık olmak için çalışıyor, tüm halkımızı sevgi ve saygı ile kucaklamaya devam ediyorum” dedi.

Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını, başkan yardımcısı Hüseyin Erdem ve teknik personellerle birlikte yerinde incelemeye devam eden Başkan Şevkan “Mahallelerimizi ve kent merkezimizi mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye devam ediyoruz. Sorunlar varsa bunları anında ve yerinde tespit edip, çözüm bulma şansımız daha hızlı oluyor. Başkan Yardımcımız  ve belediyemizin teknik personelleriyle birlikte  değerli halkımızın taleplerini, sıkıntılarını birlikte tespit ediyor, birlikte çözüm önerileri buluyoruz. Bizleri samimiyetle ve ilgiyle karşılayan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum’’dedi.

 “VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ ÖNCELİKLİ AMACIMIZDIR”

Hizmetlerin yapılmasında muhtarlarla yapılan iş birliğine ve mahalle sakinlerinin taleplerine önem verdiklerini belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “Mahallelerimizi plan ve program dâhilinde gezmeye devam ediyoruz.  Şahsım ve ekip arkadaşlarım gece gündüz sahadayız. Sokakları gezerken vatandaşlarımızın bizden ne beklediğini, nasıl değişiklikler istediğini daha net görüyoruz. Onlarla sohbet etme şansı yakalıyoruz. Bazı sorunların çözümüne yönelik belediye olarak bizim tek başımıza yapamayacağımız işler var. Bunlar için kurumlar arası iş birliği gerekiyor.

Bu işbirliğimiz sayesinde ilgili kurumlarında hizmetlerine katkı sağlayarak vatandaşlarımızın taleplerini en yetkili merciden ilgili kurumlara iletmiş oluyoruz. Acıpayam’ımızda göreve geldiğimiz andan itibaren uzun bir yol aldık. Girmedik mahalle girmedik sokak ve cadde bırakmıyoruz. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Getirdiğimiz bu hizmetler onları mutlu ettiği gibi bizleri de daha çok hizmet yapmamız konusunda heyecanlandırıyor. İlçe merkezimiz ve mahallelerimiz özlediği hizmetlere bizim belediyeciliğimizle kavuşacak ve kavuşmaya da devam edecek '' dedi.

Dodurga mahalle muhtarı İlhan Aksoy ve vatandaşlar, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nden Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyarette, “Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

Ailesiyle sosyal medya yüzünden tartışan Aslı’dan 3 gündür haber alınamıyor

Denizli'de ailesiyle sosyal medya yüzünden yaşadığı tartışmanın ardından 3 gün önce evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen kız çocuğundan haber alınamıyor.

TÜM HABERLER