Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan tedbir için hastaneye kaldırıldı
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından rahatsızlanınca tedbiren Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, geçtiğimiz günlerde korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından karantina sürecine başladı. Başkan Şevkan, rahatsızlanması sonucunda Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada; “Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, tedbir amaçlı gerekli tetkiklerin yapılması amacıyla Pamukkale Üniversitesi’ne sevk edilmiştir. Üniversite doktorlarımızdan gelen bilgi doğrultusunda, genel durumunun iyi olduğu ve tedavisinin bir iki gün devam edeceğini siz değerli halkımıza saygıyla duyururuz. Kendisine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Resmi hesaplarımız haricinde yapılan paylaşım ve haberlere itibar etmeyiniz” denildi.
İlginizi Çekebilir
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.
Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor
Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.