© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Denizli Şubesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi Imzalandı.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şubesi ve Acıpayam Belediyesi arasında bir süredir devam eden görüşmeler sonucu üç yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 

Toplu iş sözleşmesi Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan arasında imzalandı.

 

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, “ Acıpayam Belediyemiz verdiği zamla 54 üyemizin yüzünü güldürmüştür. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese sendikam ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “İşçilerimizin sosyal haklarını koruyarak, imkânlarımız ve Hükümetimizin yıllık katsayı artışı doğrultusunda zam uygulamaya çalıştık. Sözleşme üç yılı kapsıyor. Önemli olan çalışanlarımızın parasının düzenli ödenmesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın alnının teri soğumadan emeğinin karşılığını almasına özen gösteriyoruz. Sözleşmemizi karşılıklı anlayış ile imzaladık. Belediyemize ve işçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER