Acıpayam Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Denizli Şubesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi Imzalandı.
ACIPAYAMHizmet-İş Sendikası Denizli Şubesi ve Acıpayam Belediyesi arasında bir süredir devam eden görüşmeler sonucu üç yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Toplu iş sözleşmesi Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan arasında imzalandı.
Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, “ Acıpayam Belediyemiz verdiği zamla 54 üyemizin yüzünü güldürmüştür. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese sendikam ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “İşçilerimizin sosyal haklarını koruyarak, imkânlarımız ve Hükümetimizin yıllık katsayı artışı doğrultusunda zam uygulamaya çalıştık. Sözleşme üç yılı kapsıyor. Önemli olan çalışanlarımızın parasının düzenli ödenmesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın alnının teri soğumadan emeğinin karşılığını almasına özen gösteriyoruz. Sözleşmemizi karşılıklı anlayış ile imzaladık. Belediyemize ve işçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.
Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.