Acıpayam Belediyesi’nin Eğitime Desteği Sürüyor
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi, ilçe genelinde eğitim veren okullardan gelen talepler doğrultusunda çevre düzenlemesi başta olmak üzere birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte bölgedeki tüm ihtiyacı olan okullara destek sağlamaya çalışan Acıpayam Belediye Başkanlığı, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan okulların taleplerini karşılamaya devam ettiğini açıkladı.
Eskiköy İlkokulu ve Ortaokulunun bahçe düzenlemesi ve merdiven yapımı çalışmalarını tamamlayan Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçemiz genelinde belirlenen program dahilinde okullarımıza yardım ve destek çalışmalarını sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimizdir' ifadelerine yer verdi.
İlginizi Çekebilir
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.