ACIPAYAM BELEDİYESİ,PERSONEL İNDİRİMLERİNE BİR YENİSİNİ EKLEDİ
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi, belediye çalışanlarına yönelik indirim uygulamalarını sürdürüyor.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan,Özel Sağlık Hastanesi yetkilileriyle belediye personeline özel indirimleri kapsayan protokolü imzaladı.
SAĞLIK HİZMETLERİ İNDİRİMLİ OLACAK
Acıpayam Belediyesi ve Özel Sağlık Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında, belediye çalışanları, birinci derece yakınları muayene, yatarak tedavi ve benzeri hastane hizmetlerinden indirimli olarak yaralanabilecekler. Protokol gereği, Belediye çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları;
Birinci dereceden yakınları için (eş, anne, baba ve çocuk) devlet tarafından alınan katılım payı hariç ayaktan tedavilerde muayene, tahlil ve tetkiklerde de dahil olmak üzere yüzde 20, yatan ve günübirlik hastalarda otelcilik ve hekimlik ücreti için alınan fark ücret üzerinden yüzde 10 indirim yapılacak.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu