Acıpayam Vefa Sosyal Destek Grubuna Teşekkür
ACIPAYAMAcıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan ,korona virüs ile mücadele kapsamında şu ana kadar göstermiş oldukları gayretlerden ötürü Acıpayam Vefa Sosyal Destek Grubuna teşekkür etti.
Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, yayınladığı mesajında, korona virüs ile mücadele kapsamında şuana kadar göstermiş oldukları gayretlerden ötürü Vefa Sosyal Destek Grubu ile imam hatip ve muhtarlara yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
İlçe merkezi ve mahallelerde Vefa hatlarına 11 Mart tarihinden bugüne kadar yapılan başvurulardan maaş çekme, banka işlemleri, fatura ödeme, alışveriş, gıda, ilaç talebi, temizlik, izin ve diğer konularda yapılan başvurunun Vefa Sosyal Destek Grubu personelleri tarafından sonuçlandırdığını; sağlık hizmetleri ve yardım taleplerini içeren başvuruları ise İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Acıpayam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na gönderilerek ve sonuçlandırıldığını ifade eden Acıpayam Belediye Başkan Dr. Hulusi Şevkan,"Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama getirilen tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakınları bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini, Vefa Sosyal Destek Grubu personellerimizin fedakarca çalışmaları sayesinde karşıladık. Tüm personellerimize mesai mefhumu gözetmeksizin yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. " diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.