© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Acıpayam Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Acıpayam Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi ve işbirliği ile açılan Atletizm, Kız futbol, Erkek futbol, Voleybol, Hokey ve Basketbol (BESYO, pomem, bekçilik, askeri okullar) 6 antrenör, 520 sporcu ile 7 kategoride Acıpayam İlçe Atatürk Stadyumunda Pazartesi gününden Cuma gününe kadar çalışmalar devam ediyor. 

''Sağlıklı Bir Gelecek İçin Spor Yapın '' sloganı ile başlayan çocukların ve gençlerin el kol koordinasyonları, fiziki yeterlilikleri, adaptasyon, isteklendirme ve sosyal aktiviteleri geliştirmek için çocuklarımız ve gençlerimizi Acıpayam Atatürk stadyumuna bekliyoruz.  Yıl sonuna kadar faaliyetler devam edecek.  

 

Yer: Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü   (Acıpayam Atatürk İlçe Stadyumu) 

İletişim: 0 258 518 1339 

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER