Ağaca çarpan otomobil hurdaya döndü, 2 genç hayatını kaybetti
ACIPAYAMDenizli’nin Merkezefendi ilçesinde kontrolden çıkan otomobil önce refüje sonra ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde 3 kişi yaralanarak hastanelere sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin ise tedavisi devam ediyor.
Kaza, Merkezefendi ilçesi Gümüşler Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Oğuzhan Dirmilli idaresindeki 20 BE 148 plakalı otomobil seyir halindeyken, Gümüş Bulvarı’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje sonra ağaca çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde, sürücü Oğuzhan Dirmilli, yolcu konumundaki Mislina Yarangüme ve Hacer Nilay Bahar (20) aracın içinde sıkıştı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yaralıları kurtardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleleri yaptıktan sonra 3 kişiyi çevre hastanelere ambulans ile sevk etti.
Hastaneye sevk edilen ve tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Dirmilli ve Bahar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yolcu konumundaki Mislina Yarangüme’nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.