© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİ DENİZLİ'DEN ACIPAYAM AÇIKLAMASI

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlıkları ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlıkları ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 

Başkan Necip Filiz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ AK Parti'de teşkilat içi değişimler ve yenilenmeler partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Biz bu tür yenilenmeleri her zaman bir bayrak değişimi olarak değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Zira AK Parti daima kendisiyle yarışan ve her dönem yenilenen kadroları ile  hedeflerini bir bir gerçekleştirmeye, milletimize ve ülkemize durmaksızın hizmet etmeye odaklanmış bir siyasi harekettir.

AK Parti Acıpayam ve Honaz İlçe Başkanlarımız; Genel Merkezimizin talebiyle ilçelerindeki kongreye kadar başkanlık görevlerini yürüteceklerini ve kongrede aday olmayacaklarını ifade ettiler.

Demokrasimizin güçlenmesi,ülkemizin kalkınması için “Güçlü Türkiye” sevdasıyla görev yaparak göstermiş oldukları fedakarlık ve özveri için; Acıpayam İlçe Başkanımız Nurhayat Şanlı ve ekibine , Honaz ilçe başkanımız Mesut Türkoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.  

AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz , kimi zaman fedakarlıklar yapmamız gerekebiliyor. Ak Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur., sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davaın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER