AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı’dan Başkan Zolan’a tebrik
ACIPAYAMAK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Denizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan belediye binası önünde karşıladığı Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı’ya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen ünlü Yatağan Palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve Denizli Sancağını anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığından bahseden Başkan Zolan, Denizli’nin düşman işgaline uğramadığını kaydederek sancağın 15 Temmuz 2016’da da meydanlarda dalgalandığını ifade etti.
“Denizli’mize hizmet ediyoruz”
Başkan Zolan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Denizli’nin 2004 yılından itibaren yaşadığı büyük değişimi anlattı. Denizli’nin çalışkan ve girişimci insanların bulunduğu bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Zolan, şehre yakışır bir belediyecilik anlayışı ile kendilerinin altyapı başta olmak üzere üstyapı, parklar, spor tesisleri, kültür merkezleri gibi ihtiyaç olan sayısız yatırım yaptıklarını söyledi. 2014’te kentin büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte hizmetlerin şehrin geneline yayıldığını ifade Başkan Zolan, “Bizlere her daim destek veren ve yol gösteren, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve siz değerli büyüklerimizdir. Milletvekillerimizle, teşkilatımızla birlikte ve tüm kurumlarımızla beraber çalışarak Denizli’mize hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Denizli horozu hatırası
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı ise, Başkan Osman Zolan’ı başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti. Ev sahipliğinden ve hizmetlerinden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı. Başkan Zolan günün anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya hediye takdim etti. Genel Başkan Yardımcısı Yazcı, Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Denizli'nin simgesi cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğraf çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.