© Haber Acıpayam 2022

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı

AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvuruları uzatıldı, temayül tarihi belli oldu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün yaptığı açıklamada; "14 Mayıs 2023 yılında yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili Aday Adaylığı başvurularının gerçekleşmesi için AFAD'a bağış yapma zorunluluğu bulunuyor. Milletvekili adaylık başvurusu Ak Parti Genel Merkezi’ne veya İl Başkanlıklarına alındı belgesi karşılığında, bizzat yapılacak" İfadeleri yer aldı. Güngör aynı zaman 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurularının 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar uzatıldığını açıklarken, Teşkilat Temayül Yoklamasının da 25 Mart 2023 Cumartesi günü 10.00 -16.00 saatleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacağını belirtti.

Rakamları açıklayan İl Başkanı Güngör; “Türkiye yüzyılının başlangıcı olacak 14 Mayıs seçimleri için başvuruda bulunacak olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla bu yıl bir farklılık oluşturuldu. Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusu yapacak vatandaşlarımız için AFAD'ın Deprem Yardım Kampanyasına Erkek aday adayların 20 bin TL, kadın ve 18-30 yaş arası genç aday adayların 10 bin TL, engelli aday adaylarının ise 5 bin TL bağış yapması gerekiyor” ifadeleri kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER