© Haber Acıpayam 2022

AK Partili Şahin Tin depremzedeler için seferberliğini sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için başlatılan seferberliği ilk günden bu yana aralıksız destekleyerek çalışan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, afet bölgesinden bir an olsun ayrılmıyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlatılan yardım seferberliğine ilk koşan isimler arasında yer alan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, deprem bölgesinden biran olsun ayrılmıyor. Bölgede yaşanan acı tabloya bizzat şahit olan Milletvekili Şahin Tin, depremlerin etkilediği 10 ilin yer aldığı birçok kentte olan ziyaretlerini hala sürdürüyor. İlk günden buyana depremzedeler için sahada tüm var gücüyle çalışan Şahin Tin, birçok depremzedeyle bir araya gelerek dertleriyle ortak oluyor. Depremzedelere olabildiğince çözüm odaklı yaklaşan Tin, bağış kampanyasına destek çerçevesinde Denizli’den gelen yardım tırlarının koordinesini ihmal etmiyor.

"Çadır kent bölgelerindeki sosyal marketlere ve birçok depoya rafları kurduk"
Denizlili raf firmasının yolladığı yardımın deprem bölgesine ulaştığını ve bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılandığını anlatan Şahin Tin, “Denizli’den yola çıkan, ayni yardım ve raf sistemlerinin bulunduğu bir raf firmamızın yardım tırı Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş’a ulaştı. Çadır kent bölgelerindeki sosyal marketlere ve birçok depoya rafları kurduk. İhtiyaçları sırasıyla karşılıyoruz. Kahramanmaraş’ta felaketin acısını dindirmek, yaraları sarmak ve afete maruz kalan vatandaşlarımızın hüznüne ortak olmak için sahadayız. Yüreklerimizdeki inşirah ve umutla bu sıkıntıları da kenetlenerek ardımızda bırakacağız" dedi.

"Depremin yaralarını sarmak için herkes elini taşın altına koyuyor"
Kahramanmaraş'ta yer alan aşevini ziyaret eden Milletvekili Şahin Tin, "Gücümüz kardeşliğimiz. Beraberliğimiz var olsun. Kahramanmaraş Milli İrade Parkı’nda İş Adamları Derneği’nin hizmete aldığı aşevini ziyaret ettik. Depremin yaralarını sarmak için herkes elini taşın altına koyuyor ve üzerine düşeni yapıyor. Dayanışma ve paylaşma bağlarımız o kadar güçlü ki; milletimizle iftihar ediyoruz" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER