© Haber Acıpayam 2022

AK Partili Tin; “Yıkımı hep birlikte ortadan kaldırıp, bölgeyi yeniden imar edeceğiz”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kahramanmaraş’ta çadır kentleri ziyaret etti. Yardımların teslim edildiği bölgelerde incelemelerde bulunan Tin, “Sarsıntının sebep olduğu yıkımı hep birlikte ortadan kaldırıp bölgeyi yeniden imar edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraları sarmak için dört bir yandan çalışmalar sürdürülüyor. Bölgede faaliyetlerini devam ettiren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, depremin merkezinde Denizli’nin tüm gücüyle seferber olduğunu söyledi. Denizli AFAD’ı da ziyaret eden Milletvekili Tin, “Denizli’miz asrın felaketini yaşayan bölgede tüm gücüyle seferber durumda. Depremin ilk gününden itibaren Türkoğlu ilçesinde cansiperane çalışan AFAD Denizli İl Müdürümüz Ali Etiz ve ekibini ziyaret edip bilgi aldık, gayretli çalışmaları için teşekkür ettik. Biriz beraberiz. Türkoğlu ilçemizde ülkemizin dört bir yanından gelen yardımların teslim alındığı, tasnif ve dağıtımının yapıldığı lojistik merkezinde incelemelerde bulunduk, bilgiler aldık. Milletimizin dayanışması ve devletimizin gücüyle inşallah yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz” dedi.

Çalışmalarını devam ettiren Şahin Tin, çadırda yaşamını sürdüren depremzedeleri de unutmadı. Seferberliğin sürdüğünü ifade eden Tin, “Türkoğlu ilçemizdeki çadır kentte vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Devlet millet el ele verdik ve zor zamanda kimseyi yalnız bırakmadık. Sarsıntının sebep olduğu yıkımı hep birlikte ortadan kaldırıp bölgeyi yeniden imar edeceğiz. Umudumuz yüksek, zorlukları birlikte aşacağız. İnsanlık tarihinin en büyük tabii afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Millet olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Türkoğlu’nda da deprem maalesef yıkımlara, can kayıplarına yol açtı. Devletimiz tüm imkanlarıyla felaketin yaralarını sarıyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER