Alev alan otomobilde maddi hasar oluştu
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde seyir halinde olan otomobilden yükselen dumanlar, bir anda yerini aleve bıraktı. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürülen otomobilde büyük maddi hasar oluştu.
Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Hacikaplanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir olan 15 LD 282 plakalı otomobilin ön kaputunda henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Kullandığı aracın motor kısmından yükselen dumanları fark eden sürücü, otomobilini güvenli bir yere park ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, aracın motor kısmını tamamen kaplayan yangına müdahale etti.
Araçtaki yangın, ekiplerin yoğun çabası ve zamanında müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları tamamlanan araçta, büyük maddi hasar meydana geldi. Yangının neden çıktığı ise araştırılıyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.