Alevlere teslim olan geri dönüşüm tesisi havadan görüntülendi
ACIPAYAMDenizli itfaiyesi alevlere 32 araç ve 80 personelle müdahale ediyor
Denizli'de geri dönüşüm tesisinde devam eden yangına 32 araç ve 80 personelle müdahale ediliyor. Zaman zaman patlama seslerinin de yükseldiği fabrikada devam eden yangın havadan görüntülendi.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesi’nde faaliyet gösteren geri dönüşüm tesisinde devam eden yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, fabrikayı kaplayan alevlere 32 araç ve 80 personelle müdahale ediyor.
Zaman zaman patlama seslerinin de yükseldiği fabrikada devam eden yangın havadan görüntülendi. Büyük maddi hasarın oluştuğu yangının çevredeki işletmelere sıçramaması için büyük bir mücadele veren itfaiye ekipleri, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.