Alkollü araç sürücüsü polis memurunun şehit olmasına neden oldu
ACIPAYAMDenizli’de alkollü araç sürücüsünün kullandığı otomobille çarpışan polis aracında yaralanan polis memurlarından 49 yaşındaki Yücel Başpınar tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit düştü.
Geçtiğimiz hafta sonu Pamukkale ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde devriye görevi icra eden ve polis memuru Süleyman T., idaresindeki 20 A 7551 plakalı polis aracı ile Aykut M., yönetimindeki ki 20 DM 567 plakalı otomobil, Barboros Caddesi Kavşağında çarpıştı. Kazada polis memurları Süleyman T. ve Yücel Başpınar ile otomobil sürücüsü Aykut M., yaralandı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, polis memuru Başpınar tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde kurtarılamayarak şehit düştü. Acı haberin gelmesinin ardından Başpınar’ın eşi ve yakınları fenalaşarak hüzne boğuldu.
Sürücünün 1,33 promil alkollü olduğu ortaya çıktı
Başpınar’ın şehit olduğu kazaya neden olan ve olay günü yapılan incelemelerde 1,33 promil alkollü olduğu belirlenen Aykut M.’nin ise Başpınar’ın bugün bitkisel hayat girmesinin ardından savcılık talimatı ile tekrar gözaltına alındığı bildirildi.
Şehit polis memuru Yücel Başpınar için yarın Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenleneceği belirtildi.
Evli ve iki çocuk babası olan Başpınar’ın naaşının yarın Afyonkarahisar’a gönderilmesinin beklendiği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
13 yıllık sigara bağımlısı genç, Sağlıklı Hayat Merkezinden aldığı destekle sigarayı bıraktı
Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi Sigara Bırakma Polikliniği'ne başvuran 29 yaşındaki Rıza Okka, yıllardır mücadele ettiği sigara bağımlılığından kurtulmayı başardı. Sigarayı bıraktıktan sonra özgüveninin arttığını söyleyen Okka; "Sigarayı bırakmak isteyenler Sigara Bırakma Polikliniklerine başvursunlar, emin olsunlar çok rahat sigarayı bırakabilirler" dedi.
Acıpayam off-road yarışları büyük çekişmeye sahne oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ilk kez düzenlenen off-road yarışları, adrenalin dolu anlara sahne oldu. Yarışlar bölgedeki farklı illerden gelen 30 yarışçının katılımıyla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Buldan’da zorlu şartları yangına müdahaleyi güçleştiriyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangınının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar devam ediyor.
TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi
Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.
Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"
Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.
Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.