© Haber Acıpayam 2022

Alkollü sürücüyü beton duba durdurdu

Denizli’de park halindeki araca çarparak kaçan alkollü sürücüyü birkaç sokak ötede çarptığı beton duba durdurdu. Polis tarafından gözaltına alınan ve 412 promil alkollü olduğu ortaya çıkan sürücünün dubaya çarptıktan sonra kazalı otomobille tekrar kaçmaya çalışması ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesi'nde meydana geldi. 20 PR 904 plakalı otomobilinin direksiyon koltuğuna alkollü bir şekilde oturan Yusuf K.T., Çaybaşı Cami yakınlarında park halindeki bir otomobile çarparak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye gelen polis ekipleri şahsın peşine düştü. Bu sırada izini kaybettirmek isteyen Yusuf K.T., 858 Sokağa girerek kaçmak istedi. Ancak alkollü sürücü bu defa sokak sonuna konulan beton dubalardan birine çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, Yusuf K.T., dubaya çarptıktan sonra geri geri manevra yapmak isteyerek kaçmaya çalıştı. Her şeyden habersiz bir şekilde kaza olduğunu gören ve yardım için aracın yanına gelen çevredeki vatandaşlar ise ilerlemekte güçlük çeken otomobilin tekerleklerinden birinin yerinden çıktığını ve bu şekilde gidemeyeceğini söylemesi üzerine sürücü araçtan inerek bir süre beklemeye başladı. Tekerleği kontrol eden Yusuf K.T., tekrar araca binerek otomobili hareket ettirmek istedi. Fakat bu defa otomobil gitmeyince durmak zorunda kaldı.

Otomobilin bagajından mutfak tüpleri çıktı
Olayın hemen ardından bölgeye gelen polis ekipleri peşine düştükleri şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Birkaç dakika içinde yaşanan olayda gözaltına alınan Yusuf K.T.’nin yapılan kontrollerde 412 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Alkollü sürücünün beton dubaya çarpması, kaçmaya çalışması ve polis tarafından gözaltına alınma anları ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, alkollü bir şekilde araç kullandığı için Yusuf K.T.’ye cezai işlem uygulandığı belirtildi.
Öte yandan, otomobilin bagaj kısmından 3 adet mutfak tüpünün çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.

İlginizi Çekebilir

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nden Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyarette, “Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

Ailesiyle sosyal medya yüzünden tartışan Aslı’dan 3 gündür haber alınamıyor

Denizli'de ailesiyle sosyal medya yüzünden yaşadığı tartışmanın ardından 3 gün önce evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen kız çocuğundan haber alınamıyor.

23 Nisan coşkusu Büyükşehir ile yaşandı

Denizli’de 23 Nisan coşkusu görülmeye değerdi1600 çocuk CSO ile birlikte sahne aldıDenizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda pek çok özel etkinliğin yanı sıra özel iki muhteşem konsere de imza attı. Sevilen sanatçı Onur Erol Denizlili miniklerle buluştu, neşe ve coşku içinde bayram sevincini doyasıya yaşattı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Denizli Devlet Okulları Çocuk Koroları’nda yer alan 1600 çocukta unutulmayacak bir performansa imza atarak muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

TÜM HABERLER