© Haber Acıpayam 2022

Amcaoğulların kavgasında kan aktı; 3 yaralı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde aralarında husumet bulunan amcaoğlu arasında başlayan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu üç kişi yaralandı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Akhan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; aynı mahallede yaşayan ve aralarında daha öncesine dayanan husumet bulunduğu öğrenilen amcaoğulları Mustafa C., Oktay C. ile Muharrem C., gece yarısından sonra mahalledeki ara sokaklardan birinde karşılaştı. Aralarında başlayan tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakan üç amcaoğlu, ellerindeki bıçaklarla birbirine girdi. Arbedenin yaşandığı anlarda 3 kişide bıçakla yaralandı. Yakınlarının müdahale ederek ayırdığı olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay yerine giden güvenlik güçleri kalabalığı sakinleştirirken, sağlık görevlileri ise olay yerinde bulunan Oktay C.’yi yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Güvenlik güçleri ise olay yerinden kaçan Mustafa C. ile Muharrem C.’yi farklı noktalarda yakaladı. Yaralı oldukları belirlenen Mustafa ve Muharrem C., Servergazi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından ekipler yeni bir tartışmanın önüne geçmek için hastanelerde önlem aldı. Olayda Mustafa ve Muharrem C.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Oktay C.’nin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

TÜM HABERLER