© Haber Acıpayam 2022

Ana yüreği hiçbir şey dinlemedi

Denizli’de 4 aracın karıştığı maddi hasarlı trafik kazasında olay yerine gelen anne oğlunun yaralandığını düşünerek ona sarılıp üzün süre gözyaşı döktü. Kazayı yara almadan atlatan oğlu ise olayın şokunu atlattıktan sonra kendisine sarılan annesine uzun süre iyi olduğunu anlatmaya çalıştı.

Kaza, Pamukkale ilçesi Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvarda seyir halinde olan 20 H 1011, 06 FS 345, 20 EB 633 ve 20 UA 034 plakalı otomobiller henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü bir birbirlerine girip zincirleme kazaya neden oldu. Kaza sonrası olayı haber alan ve bir yakınının yardımıyla olay yerine gelen anne ise yaralandığını düşündüğü oğluna sarılarak uzun süre gözyaşı doktu. Kazayı haber aldıktan sonra oldukça korktuğu gözlenen annesinin kendisine sarıldığını gören ve ismi öğrenilemeyen oğlu ise uzun süre annesini iyi olduğuna ikna etmeye çalıştı. Anne ve oğlunun o anları ise çevredekileri duygulandı.
Ölen ya da yaralanın olmadığı kazada 4 otomobilde de ciddi miktarda maddi hasar meydana geldi.

İlginizi Çekebilir

Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.

Denizli'de peynir üreten firmanın 5 ürününde yağ oranı düşük çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Denizli'de peynir üretimi yapan bir firmanın 5 ürününden alınan 14 numunenin tamamında yağ oranı düşük çıktı

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

TÜM HABERLER