Anne ve 4 çocuk yangından son anda kurtarıldı
ACIPAYAMDenizli’nin Merkezefendi ilçesinde üç katlı bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 4 çocuk ve anne vatandaşların yardımıyla kurtarılırken, alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi Mahallesi 1841 sokak üzerinde bulunan üç katlı evin ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Evin içerisinde kalan anne Ümmü A. balkona çıkarak Ertuğrul (4), Ecrin (7), Esma (2) ve Hüsna (2) vatandaşların yardımı ile kurtarıldı. Dumandan etkilenen aile fertleri ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.
İlginizi Çekebilir
Laodikya yangın riskine karşı otlardan temizledi
UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Laodikya Antik Kentinde, yangın tehlikesi oluşturabilecek kurumuş yabani otları temizledi.
Denizli'de belediye otobüsünün çarptığı yaşlı adam öldü
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adama önce Denizli Büyükşehir Belediyesine ait belediye otobüsü ardından ise başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 3 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
Arı sokması sonucu fenalaşan yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Denizli'de arı sokması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan yaşlı adam hastanede 3 gün yoğum bakımından ardından yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
Denizli öğrenci dostu şehir sıralamasında 7 basamak yükseldi
Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından her yıl yapılan "Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri" sıralamasında büyük bir sıçrayış yapan Denizli, 16. sıradan 9. sıraya yükseldi.
Lazer göz cerrahisinin yeni trendi ‘Smile Pro’ yöntemi Denizlililerin hizmetine girdi
Göz sağlığı alanında son yıllarda büyük bir yenilik olarak öne çıkan Smile Pro Lazer yöntemi, Denizli'de Prof. Dr. Cem Yıldırım ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Şefik Can İpek tarafından başarıyla uygulanmaya başladı. Klasik yöntemlere alternatif olan hızlı ve konforlu yeni tedaviyle, binlerce hasta, gözlük ve kontakt lens kullanımına veda ediyor.
Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı
Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.