Annesinin boğarak öldürdüğü Zeynep bebek son yolculuğuna uğurlandı
ACIPAYAM Denizli’de annesi tarafından boğularak öldürüldükten sonra babasıyla birlikte içerisinde bulunduğu ev ateşe verilen 1,5 yaşındaki Zeynep Aydın, son yolculuğuna uğurlandı. Ateşe verilen evden son anda kurtarılan baba, kızının cansız bedenine sarılarak gözyaşı döktü.
Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi 360. Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın en üst katında önceki gece çıkan yangında 1,5 yaşındaki Zeynep Aydın’ın cansız bedeni itfaiye kipleri tarafından binadan çıkartıldı. Minik bebeği boğarak öldürdükten sonra kendisini zorla fuhşa sürüklediğini iddia ettiği kocası Mehmet Aydın’ın (53) da içerisinde bulunduğu evi ateşe veren anne Hilal Aydın (40) ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yanan daireden küçük de olsa bir umutla çıkartılan ancak sağlık ekiplerinin ambulansta verdiği tüm mücadeleye rağmen hayata döndürülemeyen Zeynep bebeğin cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna getirildi. Zeynep bebeğin cenazesi, incelemelerin tamamlanmasının ardından bu sabah ailesine teslim edildi.
Ateşe verilen evden son anda kurtarılan baba Mehmet Aydın ve yakınları, cenaze töreninde duygusal anlar yaşadı. Tabutu açarak evladının cansız bedenine son kez sarılan baba ve akrabaları gözyaşlarına hakim olmadı. Zeynep bebeğin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı'nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.