© Haber Acıpayam 2022

Araçları çalışmayınca ilk gördükleri evden motosiklet çaldılar

 Afyonkarahisar’dan eğlenmek için geldikleri Denizli’de araçları bozulan iki kafadar, gördükleri ilk evden motosiklet çaldı. Çaldıkları motosikletle geri dönen şüpheliler, JASAT ve Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 32 saatlik kamera incelemesi sonucu yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yaşayan Ş.Ü. (47) ve M.A.O. (40), eğlenmek için Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı Balçık Mahallesi'ndeki alkollü bir mekana geldi. Eğlendikten sonra otomobilleri çalışmayınca yakında bulunan eve giden Ş.Ü., avluda bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık olayı sırasında sokakta gözcülük yapan M.A.O’nun da motosiklete binmesiyle bölgeden uzaklaşan iki kafadar, çalıntı araçla evlerine döndü. Motosiklet sahibinin şikayeti üzerine hırsızların yakalanması için çalışma başlatan jandarmanın dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle müşterek yapılan araştırmada 13 kameranın 32 saatlik kaydını izleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler, Dinar ilçesinde belirlenen adreslerine Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan operasyonda çaldıkları motosikletle birlikte yakalandı.
Çivril İlçe Jandarma Komutanlığına getirilen şüphelilerin yapılan sorgulamalarında Ş.Ü’nün 40, M.A.O’nın ise 31 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Çivril Adliyesine sevk edilen şüphelilerden hırsızlığı gerçekleştiren Ş.Ü. tutuklanırken, gözcülük yapan M.A.O. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Çalınıp götürüldüğü Dinar’da bulunan motosiklet ise sahibine teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

Girişimsel Radyoloji ile birçok hastalıktan ameliyatsız kurtulmak mümkün

Girişimsel Radyoloji konusunda bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Tanısal ve Girişimsel Radyoloji uzmanı Prof. Dr. Nevzat Karabulut, “Cerrahi müdahaleye göre ciltte iz bırakmaz ve iyileşme süreci çok daha kısadır. Ayrıca, bu işlemler genellikle hastanede yatış gerektirmez ve hastalar normal günlük aktivitelerine daha hızlı dönerler” dedi.

Denizli’de dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu

Denizli’de etkili olan dolu yağışı üzüm bağlarında zarara yol açtı.

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER