Asrın Zaferi yoğun istek üzerine yeniden sahnede
ACIPAYAMMuhteşem dans tiyatrosu bir kez daha Denizlililerle buluşacakDenizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sahneye taşıdığı muhteşem dans tiyatrosu “Asrın Zaferi” yoğun istek üzerine bir kez daha Denizlililerle buluşacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Asrın Zaferi” adlı muhteşem bir dans tiyatrosuna imza atmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nda eğitim alan 130 dansçı, Asrın Zaferi ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da yaktığı Milli Mücadele ateşinin ardından başlattığı Kurutuluş Savaşı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuanlatıldı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı programı coşku içinde takip eden izleyiciler dans tiyatrosuna hayran kaldı. Vatandaşların yoğun isteği üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu eserin yeniden sahnelenmesini istedi.
2 Haziran akşamı kimseye randevu vermeyin
Asrın Zaferidans tiyatrosu 02 Haziran 2024 Pazar günü saat 21.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda bir kez daha gösterilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu eğitmenleri Sinan Tekelioğlu, Mehmet Kaya, Tevfik Soyuçok ve Selen Güven Ergül’ün hazırladığı program ücretsiz bir şekilde takip edilecek.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.