© Haber Acıpayam 2022

Ateş gösterileri nefes kesti

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazanın ayının kentte dolu dolu yaşanması için hazırladığı birbirinden güzel programlar Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılmaya devam ediyor. Konserden tiyatroya, söyleşilerden şiir dinletisine kadar gerçekleştirilen birbirinden güzel programlar her gün Denizlililerle buluşurken, saat 20.30’dan itibaren eski ramazanları aratmayan etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda dün akşam gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin önünde sergilenen ateşbaz gösterisi nefes kesti. Ağzından alev püskürterek vücudunda ateş gezdiren ateşbazın alev toplarını yutması ise izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Çocuklara özel kukla gösterilerinin de sergilendiği gecede uzun boyları ile dikkat çeken tahta bacaklı animatör ve palyaçolar ise büyük dikkat çekti.

 

Davullar çaldı, türküler söylendi

 

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 21.30’da başlayan konserde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Sadi Cesuroğlu sahne aldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cesuroğlu’nun özellikle davul-zurna eşliğinde seslendirdiği birbirinden güzel türküler salondakilere unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programları detayına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

TÜM HABERLER