© Haber Acıpayam 2022

Babasından miras kalan evi ateşe verdi

Denizli’nin Honaz ilçesinde, babasından annesi ve kardeşleriyle birlikte kendisine miras evi kundakladığı ortaya çıkan şüpheli tutuklandı.

Honaz ilçesi Haydar Mahallesi’nde geçtiğimiz Pazartesi günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda; bir süre önce vefat eden İ.Y.’den eşi ve çocuklarına miras kalan tek katlı müstakil evde yangın çıktı. İkametten bir anda yükselmeye başlayan alevler, kısa sürede binanın tamamını sardı. Çıkan yangından yükselen dumanlar, ilçenin hemen tüm noktalarından görüldü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesi konucu tek katlı müstakil evde başlayan yangın, bitişikteki diğer binalara ulaşamadan söndürüldü.

Harabeye dönerek kullanılamaz hale gelen evde çıkan yangınla ilgili olarak yapılan araştırmada, evin İ.Y.’nin oğlu H.Y. tarafından kundaklandığı ortaya çıktı. Babasından annesi ve kardeşleriyle birlikte kendisine miras kalan evi ateşe verdiği belirlenen H.Y., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

TÜM HABERLER