© Haber Acıpayam 2022

Bağbaşı Yaylası beyaza büründü

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mart ayı ortasında beyaza büründü. Dört mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası bu kez beyaz örtüsü ile kartpostallık görüntülere sahne oldu. 1500 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası'na teleferikle çıkan vatandaşlar karın ve eşine doyulmaz manzaranın keyfini çıkarıyor.

 

Büyükşehir ekiplerinden kar seferberliği

 

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı mücadele başlattı. Bu kapsamda ekipler Tavas ilçesinde Nikfer Mahallesi ile Bozdağ, Çameli ilçesinde Gürsu, Taşçılar, Sofular, Arıkaya, Gökçeyaka, Kalınkoz, Yaylapınar, Yeşilyayla, Güzelyurt, Çiğdemli, Ayvacık, Kınıkyeri mahalleleri ile Serinhisar ilçesinde Yatağan ve Kefe Yaylası bölgesinde yolların kapanmaması için çalışma yaptı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özellikle yüksek kesimlerdeki bölgelerde kar yağışına karşı vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için hazırda beklediği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

TÜM HABERLER