“Bağırmayan Anneler”in yazarı kadınlarla buluştu
ACIPAYAMDenizli’de hayata geçirdiği fiziki yatırımların yanı sıra sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir ile Aile Atölyesi programının ikinci konuğu ünlü yazar Hatice Kübra Tongar odu. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bağırmayan Anneler adlı kitabın da yazarı olan Tongar, çocuk-anne ilişkileri başta olmak üzere aile hakkında muhteşem bir sunum yaptı. Çocuklara karşı bilinçli ebeveynler olmanın ve onları dinlemenin önemine değinen Tongar, kendine has anlatımı ile salonu kendine hayran bıraktı.
Büyükşehir ile Aile Atölyesi sürecek
Programın sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çok güzel bir konferans gerçekleştiğini belirterek, yazar Tongar’a teşekkür etti. Büyükşehir ile Aile Atölyesi programının devam edeceğini, birbirinden özel konukları ağırlamayı sürdüreceklerini kaydeden Başkan Zolan, ailenin önemini vurgulayarak, “Toplum, şehir ve ülke olarak varlığımızı devam ettirebilmemiz anlamında aile çok çok kıymetli” dedi. Başkan Zolan daha sonra günün anısına yazar Tongar’a üzerinde Denizli horozu kaidesi bulunan bir plaket verdi. Programın sonunda yazar Tongar kitaplarını imzaladı.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.