BAMBAŞKASIN ACIPAYAM
ACIPAYAMAcıpayamlıların Coşkusu Heyecanı Balkonlara Sığmadı.
Acıpayamlılar, TBMM'nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlerinde yaşadı. Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan mahalle mahalle dolaşarak Acıpayamlıların bayramını kutladı. Acıpayam Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı program vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Kovid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşların bayram coşkusunu evinde yaşaması için özel bir çalışma yapan Acıpayam Belediyesi, 23 Nisan sabah saatlerinden itibaren kentin dört bir yanında çocuk şarkıları çaldı. Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak Acıpayamlıların bayramını kutladı. Başta çocuklar olmak üzere sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan Acıpayamlılar balkon ve pencerelerine akın etti. Başkan Şevkan, “23 Nisan çocuk bayramımız çok güzeldi çok. Şanlı Türk bayraklarımızla harikaydınız çocuklar. Ailelerinizle birlikte ne güzel süslemişsiniz balkonlarınızı. 101. yılında inşallah bayramımızı daha coşkulu Atatürk stadyumumuzda kutlayacağız"dedi.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.