© Haber Acıpayam 2022

Barajda cansız bedeni bulunan kişinin yaptığı son paylaşım sevenlerini üzdü

 Denizli’de vatandaşlar tarafından barajda bir erkeğe ait ceset bulundu. Ekipler tarafından ceset barajdan çıkarılarak inceleme yapılırken, hayatını kaybeden kişinin yaptığı son paylaşım sevenlerini ağlattı.
Olay, Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Vali Recep Yazıcıoğlu Barajına gelen vatandaşlar, suyun üzerinde hareketsiz bir şekilde yatan birini gördü. Baraja doğru yaklaşan vatandaşlar seslenmeleri üzerine cevap gelmemesinin ardından durumu 112’ye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri suda hareketsiz şekilde yatan erkek cesedini çıkardı. Yapılan incelmenin ardından cesedin tekstil işinde çalışan 29 yaşındaki Mesut Durmuş’a ait olduğu ortaya çıktı. Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, çalışmalarını gerçekleştirirken, haberi alan aile yakınları baraja geldi. Gözyaşlarına hakim olamayan yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.
Yapılan incelemenin ardından Mesut Durmuş’un Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı’na 20 AEG 325 plakalı aracı ile geldiği ortaya çıktı. Ekipler araçta da inceleme yaparak, çalışmalarını tamamladı. Savcının incelemesinin ardından Durmuş’un cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Yaptığı son paylaşım ortaya çıktı
Barajda cansız bedeni bulunan Mesut Durmuş’un sosyal medyada yaptığı son paylaşım ortaya çıktı. Dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda “Mezarlık başında ağlarken anlayacaksınız kaybetmenin ne demek olduğunu” sözlerine yer veren Durmuş, yakınlarını hüzne boğdu.
Öte yandan Durmuş’un ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından ortaya çıkacak.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER