© Haber Acıpayam 2022

Başkan Amca'dan özel çocuklara mesaj

Her yıl down sendromlu çocuklar ile birlikte kutladıkları "21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü" etkinliklerini corona virüsü önlemleri nedeniyle yapamadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, bu özel günü gelecek yıl çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacakları mesajını iletti.

Başkan Amca'dan özel çocuklara mesaj

Her yıl down sendromlu çocuklar ile birlikte kutladıkları "21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü" etkinliklerini corona virüsü önlemleri nedeniyle yapamadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, bu özel günü gelecek yıl çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacakları mesajını iletti.

Her yıl, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya’da çalışan özel çocuklar ile bir araya gelerek kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özel çocuklar için bir mesaj yayımladı. Bu yıl da düzenlemeyi planladıkları 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü kutlamalarının toplum sağlığı için alınan corona virüsü önlemleri nedeniyle iptal edildiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, kentteki tüm özel çocuklara bu özel günü gelecek yıl çok daha coşkulu, çok daha güzel etkinliklerle kutlayacakları mesajını iletti.

Down Kafeterya Türkiye'ye örnek oldu

Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya'yı 2015 yılında hizmete aldıklarını, tesisin down sendromlu çocukların sosyal hayata katılımları bakımından olağanüstü önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Özel çocuklarımız uzun yıllar bu güzel işletmemizde çok güzel işlere imza attı. Türkiye'ye örnek oldular. İşte çocuklarımıza fırsat verdiğimizde, onlara emek verdiğimizde sonuçların ne olacağını hep beraber gördük, görmeye de devam edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

Hayata artı katmaya devam edecekler

Sadece down sendromlulara değil diğer tüm engelli bireylere de destek olmaya devam ettiklerini anlatan Başkan Osman Zolan şunları kaydetti: "Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engeller Meclisimiz ile birlikte engelli kardeşlerimiz için sayısız proje hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Ele ele vereceğiz, kol kola gireceğiz, çocuklarımızın hayata artı katmaya devam etmesi için gayret edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nü tebrik ediyor cefakar ailelerine saygılarımı sunuyorum."

İlginizi Çekebilir

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

TÜM HABERLER