BAŞKAN OSMAN ZOLAN: "Büyükşehire ne gerek var diyenler, gelsinler Çameli'yi görsünler"
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Osman Zolan'a Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve beraberindekiler eşlik etti. Çameli merkezde Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi. Büyükşehir'den önce yetki alanı içerisinde olmamasına rağmen Çameli'nin sorunlarını gönüllü olarak çözmeye çalıştıklarını belirten Başkan Zolan, “Denizlimiz 2014 yılında büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte Çameli bizim için gönüllülükten öte görevimiz haline geldi. Hep birlikte Çameli’nin ihtiyaçlarını tek tek gidererek bugünlere geldik. Büyükşehire ne gerek var diyenler, gelsinler Çameli'yi görsünler” diye konuştu.
"Çameli’ni biz böyle hayal etmiştik"
Geçmişte Çameli merkez ve mahallelerinin önemli eksik ve sorunları olduğunu anımsatan Başkan Zolan, Büyükşehir ile birlikte bunları birer birer çözüme ulaştırdıklarını anlatarak, "Çameli’nin kanalizasyon hattı yoktu, içme suyu hatları sıkıntılıydı, onları baştan aşağıya yaptık. Daha sonra üst yapı yatırımlarımızla vatandaşımız sıcak asfalta ve güzel kaldırımlara kavuştu. Çameli’yi biz böyle hayal etmiştik, çok şükür oldu” dedi. 2014 seçimlerine girerken söyledikleri "Denizli’de ne varsa Çameli’de o olacak" anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Çamelimiz ilk defa kaymak gibi sıcak asfalta kavuştu. İnsan hazinemiz Hayri Dev büyüğümüz adına bir kültür merkezi yaptık. İtfaiye binaları 24 saat nöbette, modern araçlarımızla Çamelimizin hizmetinde, dört dörtlük bir otogarımız, düğün salonumuz var" dedi.
"Daha yapacak çok işimiz var, hayallerimiz var"
Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çameli'nde artık su arıtma tesisimiz var. Çiftçilerimize ceviz fidanı dağıtıyoruz. Sadece Çameli merkezde değil, diğer mahallelerimizde de birçok yolda asfalt çalışması yaptık. Eksik kalan yerlerimiz varsa onları da gidermeye çalışacağız. Biz bu şehre sevdalıyız, Çameli’ye sevdalıyız. Daha yapacak çok işimiz var, hayallerimiz var. Yollar yürümekle bitmez. Bizim ufkumuz, vizyonumuz daha geniş. İnşallah Çamelimiz daha da büyüyecek ve zenginleşecek.”
İlginizi Çekebilir
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.