© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan, PAÜ'lü gençlerle bir araya geldi

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. 2023 yılında Pamukkale Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek ‘EgeKaf23’Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2023 hazırlıkları çerçevesinde PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, PAÜ öğrenci toplulukları temsilcileri ile çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı. Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile Denizli’de düzenlenecek ‘EgeKaf23’Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2023’de gerçekleştirilecek çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak her daim gençlerin yanlarında olduklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi aracılığı ile gençlerin kendilerine birçok proje, istek ve öneri sunduğunu, sorunların çözülmesi noktasında hep birlikte gayret ettiklerini söyledi.

 

"Genç Dostu Şehir: Denizli"

 

Gençlerin istek, öneri ve sorunlarını, gençlerin gözüyle çözdüklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Genç Dostu Şehir" ödüllü kentte gençler için gençlerle birlikte çalıştıklarını söyleyen Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Pamukkale Üniversitemiz kurulduğu ilk günden itibaren gelişerek bugüne geldi. Son 2-3 yıl içinde de rektörümüzün gayretleri ile daha da ileriye, yukarıya çıkıyor. Pamukkale Üniversitemiz kendisiyle birlikte kurulan üniversitelerin çok önündedir." ‘EgeKaf23’Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2023’ün önemini anlatan Başkan Zolan, "Pamukkale Üniversitemizde bu etkinliğin yapılması sağladı, bu bir başarıdır. Rektörümüze, üniversitemize ve gayret eden herkese teşekkür ediyorum. İnşallah kariyer günlerinin başarı ile geçmesini temenni ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

Grip aşısı zamanı geldi: Kimler ne zaman ve neden yaptırmalı

Grip ve influenza vakalarında artışların başladığı son günlerde grip aşısı uyarısı yapan Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ramazan Kenan Arıcan, "Erken aşılama ile mevsimsel dalgaya karşı güçlü bir kalkan oluşturabiliriz" dedi.

Nişan eğlencesinde sandalyeler havada uçuştu: 6 yaralı

Denizli’nin Buldan ilçesinde düzenlenen nişan eğlencesince kız ve oğlan evi arasında çıkan oynama kavgasında altı kişi yaralandı.

TÜM HABERLER