© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyüyen ve güçlenen ekonomimizin temel taşı fedakarca çalışan işçilerimizdir" dedi.

Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyüyen ve güçlenen ekonomimizin temel taşı fedakarca çalışan işçilerimizdir" dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Alın teri ve emeği ile Türkiye'nin kalkınmasında büyük katkılar sunan tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, "Büyüyen ve güçlenen ekonomimizin temel taşı fedakarca çalışan işçilerimizdir. Bizler, alın terini kutsal gören bir medeniyetin mensubuyuz. İşçisiyle, işvereniyle, kentlisiyle, köylüsüyle yüce milletimiz büyük ve güçlü Türkiye hedefi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

En değerli sermayenin emek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Dün olduğu gibi bugün de şehrimizin kalkınıp gelişmesi için mesai mefhumu gözetmeden alın teri döken, emek harcayan mesai arkadaşlarımızla omuz omuza olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İşçilerimizin hakkının korunması ve çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi için diyalog içinde olmaya ve hep birlikte şehrimizin güzelliğine güzellikler katmaya devam edeceğiz."

"İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' diyen bir Nebi'nin ümmetiyiz" diyen Başkan Osman Zolan, "Bugün işçi ve işverenlerimizin gösterdiği karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği ile ülkemiz ekonomik kalkınmada çok önemli başarılara imza atmıştır. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece daha  iyiye ve güzele kavuşacağız inşallah. Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyor, bu yıl evlerimizden kutlayacağımız anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum." 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de su tarifelerinde yüzde 40’a varan indirim

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli halkına verdiği su tarifelerinde indirim sözünü yerine getirdi. DESKİ Genel Kurulu’nda alınan karar ile suda yüzde 40’a varan indirim yapıldı.

Başkan Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nu Turizm Rotalarına Ekliyor

T.C.Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nda devam eden elektrik hatları ve peyzaj çalışmalarını değerlendirirken, tüm yurttaşları bu doğal güzellikleri keşfetmeye davet etti.

Acıpayam - Sandalcık Mahallesi'nde Yol Düzenleme Çalışmaları Başladı

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz.Levent Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sandalcık Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı.

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KONSERİNE DAVETLİSİNİZ

T.C. Acıpayam Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı konser ile kutlayacak .

Büyükşehir Judo Takımı Slovenya’dan derece ile döndü

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Slovenya’da 30 ülke 1454 sporcunun katıldığı Uluslararası Apolon Open Cup Turnuvası’ndan 3’ncülükle döndü.

Alerjik hastalıklar en sık burun, sinüs, göz ve akciğerlerde görülüyor

Denizli Özel Tekden Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, alerjik hastalıklar en sık burun, sinüsler, göz ve akciğerlerde görüldüğünü belirterek; “Alerjik hastalıklara neden olan alerjenlerden korunma, tedavinin en önemli basamaklarından birisidir” dedi.

TÜM HABERLER