Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalışanın hakkının alnının teri kurumadan verilmesinin kutsal sayıldığı bir inancın mensubu olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan, üreten, emek sarf eden, gecesini gündüzüne katan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Tüm dünyada, işçi ve emekçilerin sorunlarını dile getirip çözümüne yönelik görüşlerin tartışılmasına vesile olan 1 Mayıs’ın mukaddes bir güne tevafuk olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Ramazan Bayramı arifemizde 1 Mayıs’ı da kutlayacağız. Bu özel günün Denizli’mizde, ülkemizde ve tüm dünyadaki çalışanlara güzellikler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Denizli’ye kazandırılan hizmetlerin en büyük mimarlarının emekçiler olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Şehrimizin kalkınıp gelişmesi, yarınlara daha güvenle bakabilmesi için tüm mesai arkadaşlarımızla beraber omuz omuza olmaya, hep birlikte taş üstüne taş koymaya devamedeceğiz inşallah. Bir ve beraberolduğumuz sürece daha iyiye ve güzele kavuşacağız. Bu vesilelerle emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.